Chord Gitar KELAYUNG-LAYUNG

KELAYUNG-LAYUNG (Kereto Jowo)

(*)
Am Em
ana tangis kelayung-layung
Dm G
Tangise wong kang wedi mati
Am Em
Gedhongana kuncenana
Dm G
Yen wis mati mangsa wurunga
Reff:
Am Em
Ditumpakke kereta Jawa
F c
Rodane roda manungsa
Am Em
Ditutupi ambyang-ambyang
F c
Disirami banyune kembang
Back to (*)
Am Em
Duh Gusti Allah
Am Em
Kula nyuwun pangapura
Dm G
Ning sayange wis ora ana guna
last reff :
Am Em
Ditumpakke kereta Jawa
F c
Haaa....ha.a....haeaaa....
Am Em
Ditutupi ambyang-ambyang
F c
Disirami banyune kembang